Lycamobile

Ве молиме изберете како би сакале да го добиете Вашиот привремен код кој ви треба за одново да го зададете Вашиот личен код
1 Побарајте го вашиот Lycamobile личен код
* Ова е задолжително поле
  • е-пошта
    СМС
Внесете го вашиот мобилен број во полете зададено подолу и притиснете на "Продолжи". Ќе добиете привремен линк преку вашата е-пошта која e дадена при регистрација на вашиот Lycamobile број
  • Внесете мобилен телефон