Lycamobile

Midbar

1. Ставете ја Вашата СИМ картичка во Вашиот/некодиран уред
2. Повикаје *132# за да го дознаете Вашиот Lycamobile број кој ви е потребен за понатамошна регистрација
3. Користете ги информациите кои се наоѓаат на СИМ пакетот за да ги дознаете Вашиот ICCID и ПУК број (испечатени на држачот на СИМ картата)
4. Забелешка: користењето на мобилен интернет треба да биде исклучено
5. Личните детали кои ги користите за регистрирање на Вашиот СИМ мора да се согласуваа со Вашите официјални информации на Вашата лична карта или пасош
6.Бидете сигурни Вашата СИМ карта да Ве вклучена во Вашиот телефон за да го примите TAN бројот за да се уважи Вашата СИМ карта и да се заврши регистрацијата
7. Ако сте странски државјанин, тогаш Ве молиме контактирајте ја службата за грижа на корисници или појдете до некој авторизиран продавач на Lycamobile за да се регистрирате
1 Сметка Lycamobile Уреди
*Ова е задолжително поле
 • Физички лица
  Правни лица
 • 389    Внесете го вашиот Ликамобил број
  (пр. 079XXXXXX)
 • xxxxxxxxxxxxxxx    Please enter your sim no
2 Лични податоци Уреди
* Ова е задолжително поле
 •   Choose a Title
 •   Enter your First Name
   
 •   Enter your Last Name
   
 •  
 •   Please enter the EMBG
 •     Please select the city
 •     Please select the Municipality
 •     Please select the Place
 •   Please enter the address
   
 •   Please enter the postcode
   
 •   Please enter the email id
 •   Please select your language
3 Детали за TAN број Уреди
* Ова е задолжително поле
 •    Resend TAN   Please enter the TAN Number