Lycamobile

Вашиот Lycamobile број
 
Изберете ја сумата на вашето надополнување
 
Лични и податоци на плаќање
 
Потврдено и благодариме
1 Мобилен број и и-мејл Уреди
За да го видите сопствениот Lycamobile број, изберете *132# од вашата Ликамобил СИМ
*Ова е задолжително поле
  • Ве молиме внесете го мобилниот број.
  • Ве молиме внесете го повторно бројот на вашиот Ликамобил xxx xxx xxxx
  • Ве молиме за вашата е - пошта
2 Купи припејд месечен план или надополни ја својата сметка Уреди
Изберете сума на надополнување Уреди
  • MKD
  • -10
  • 10010
  • 20020
  • 30030
  • 50050
  • 1000100
Ве молиме изберете ја вашата сума со кликање на еден број.
Национален план Уреди
Пакет
Вклучува
 
Пакет